Festlokal

Exklusiva festlokaler

Om oss

Ibland kan det vara svårare än vanligt att hitta rätt lokal till festen, särskilt om man har något speciellt i åtanke. Att bara ringa runt till restauranger på måfå eller höra sig för i bekantskapskretsen brukar sällan ge något vidare lyckat resultat. Ta kontakt med oss på Festmäklarna istället. Vi finns här för dig som vill ha professionell hjälp att arrangera den perfekta festen i den perfekta lokalen. Vi kan erbjuda över femtio unika festlokaler i Stockholmsområdet från innerstaden till landsbygden.

Vi hjälper till vid både privata fester och företagsevent. Har ditt företag en produktlansering på gång hjälper vi dig att hitta en både affärsmässig och lyxig inramning med champagne och tilltugg och tillgång till scen och projektor. Fyller du år och vill ha en intim sammankomst med familjen har vi också åtskilliga alternativ inklusive menyförslag redo. Ring oss eller maila dina önskemål, eller varför inte titta förbi på kontoret?

Vi har ett mål i sikte – att tillsammans med dig hitta den perfekta lokalen och hjälpa dig skräddarsy din fest med rätt meny, inramning och underhållning. Vi samarbetar med DJ:s och andra underhållare och kan erbjuda paketlösningar till specialpris. Vi har även stor erfarenhet av bröllopsfester och julbord.

Vill du söka efter lokal själv i lugn och ro gör du det enkelt med sökfunktionen på vår hemsida, där du kan filtrera ut resultat baserat på gästernas antal och typ av arrangemang. Vi finns även tillgängliga på sociala medier som Facebook och Instagram.

Exklusiva och mångsidiga festlokaler centralt i Stockholm!