Festlokal 7A

Exklusiva festlokaler på Strandvägen & Odenplan

Om 7A Strandvägen

7A Strandvägen

I den vänstra flygeln på det fantastiska jugendpalatset på Strandvägen 7 återfinns en av Stockholms mest förstklassiga festvåningar. Här talar vi om festvåning i ordets rätta bemärkelse, de eleganta lokalerna upptar ett helt våningsplan och är uppdelade i salonger för ett varierande antal middagsgäster. Lokalerna har högt i tak med välbevarad interiör och vackra panoramafönster med utsikt över Nybroviken och stora delar av Stockholms innerstad samt Djurgården.

Den största salongen har plats för 60 personer, är ni ett större sällskap går det bra att öppna upp till de angränsande salongerna och ge plats åt hela sällskapet. Köket serverar en varierad meny bestående av närproducerad mat baserad på säsongens råvaror. Ni väljer mellan ett antal trerättersmenyer med tillhörande dryckespaket. Efteråt finns möjlighet till dans med inhyrd DJ fram till småtimmarna.

Jugendfastigheten på Strandvägen 7 uppfördes mellan 1907 och 1911 och består av tre huvudbyggnader, A, B och C, varav A och C är de huskroppar som tydligast syns från Strandvägen och Nybrokajen. I fastigheten återfinns även anrika Hotel Diplomat samt ett exklusivt kontorshotell. Festvåningen är belägen på tredje våningen i hus A, den vänstra flygeln från Strandvägen sett. Hit är det lätt att ta sig från alla delar av Stockholm. Såväl bussar, pendelbåt samt spårvagn stannar här och Östermalms T-banestation ligger bara ett stenkast bort.

Mat och dryck

Paketpriser för mat och dryck finns från 1195 kr/person och då ingår en trerätters meny, 1 välkomstdryck, 2 glas vin eller öl, mineralvatten, kaffe samt en chokladbit. 7A Strandvägen samarbetar med välrenommerade kockar som komponerar menyerna utifrån säsongens råvaror.

Lokalhyra

Lokalhyran är inräknad i priset per person. Utöver mat och dryck ingår personal, dukning, garderob och städning. Även tillgång till projektor, dansgolv och Wifi ingår. Musikutrustning finns att hyra och dansgolv finns.

Vi erbjuder även hyra av DJ till en kostnad av 8400 kr/kväll. I priset ingår ljud, ljus, rigg och transport samt 4 timmars musikunderhållning.

Antal personer

Salongerna rymmer mellan 30 och 90 gäster. Valet av salong anpassas efter gästernas antal.

Tid

Lokalen går att abonnera mellan 18:00 och 23:00. Önskar ni stanna längre tillkommer en avgift på 990 kr/timme.

Exklusiva och mångsidiga festlokaler centralt i Stockholm!